İZMİR / TORBALI - Subaşı Ortaokulu

Subaşı Ortaokulu

19 Mayıs Mah. 126 Sok. No 1 Subaşı Torbalı/İZMİR
Vizyon
Güçlü kurumsal kimlik ve kültüre sahip,Eğitim alanındaki yenilikleri yakından izleyen ve etkili olarak uygulayan,Toplumsal sorumluluklarını yerine getiren ve evrensel bilime katkıda bulunan, Öğrenci, aile ve çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkaran,Eğitimin yanı sıra, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarıyla ulusal ve uluslararası düzeyde saygı duyulan lider bir eğitim kurumu olmaktır.
09.00--15.10
Kaloriferli
Ulaşım
Minibüs ve ESHOT Otobüsleri ile kolaylıkla sağlanabilir. Torbalı semt garajından kalkan Torbalı Köy Dolmuşları ve İzmir otogardan kalkan Tire- İzmir ve Bayındır- İzmir dolmuşlarıyla okulumuza ulaşabilirsiniz. Ayrıca Torbalı´ dan kalkan 727 - 780 - 781 - 798 numaralı Eshot otobüsleriyle okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.
Mahalle.
İlçe Merkez 10 Km- İl Merkez 45 Km.